Découvrez ci-dessous nos nouvelles recettes Automne-Hiver, disponibles à partir du 08 octobre :
- Chocolat et sarrasin : Fondant au chocolat, caramel infusé au sarrasin grillé
- Orange et épices : Biscuit financier amande aux cinq épices, ganache à la vanille et confit d’orange
- Chocolat et noisette : Coque au chocolat noire, praliné noisette salé, crémeux lait et noisettes grillées
- Pomme et coing : Sablé sucré, pomme caramélisée façon tarte tatin et gel de coing
- Myrtille et chocolat blanc : Coque au chocolat blanc, compotée de myrtilles au citron vert, crémeux de myrtille
- 100% mandarine : Tartelette sablée, crème d’amande, marmelade de clémentine de Corse, mousse mandarine et gel de mandarine
- Marron d’Ardèche : Moelleux aux marrons, insert crème de marrons et marron glacé
- Poire et cacao : Croustillant au grué de cacao, mousse poire Williams, ganache à la poire et poire fraîche
*A titre indicatif selon les saisons et disponibilités des produits.
Les pièces cocktails salés et sucrés peuvent être livrées à partir de 10h30.
Tray of 48 pieces - Assortment of 8 varieties from the following recipes:
- Strawberry and vanilla: Crunchy tartlet, strawberry confit, vanilla ganache, strawberries from our mountains and hillsides
- Raspberry and spices: Crispy spices, vegetable raspberry cream, fresh raspberry from Lyon
- Apricot and almond: Almond shortbread, apricot compote with thyme, soft apricot
- Chocolate and caramel: Chocolate cake, salted butter caramel, crunchy chocolate sheet
- Coconut and soursop: Brown sugar shortbread, white chocolate shell, soursop confit, coconut cream
- 100% pistachio: Pistachio financier, pistachio whipped cream with fleur de sel, pistachio pieces
- Hazelnut and chocolate: Chocolate crunch, hazelnut praline, milky ganache, roasted hazelnuts
- Morello cherry and cocoa nibs: Crispy with cocoa nibs, creamy morello cherry, amarena cherry
- Chocolate crumble tartlet: Almond tartlet, semi-cooked chocolate and hazelnut chocolate streusel
- 100% citrus tartlet: Almond tartlet, orange marmalade, lemon-whipped ganache
*For information only depending on the seasons and product availability.
Savory and sweet cocktail pieces can be delivered from 10:30 a.m.
Discover our new Autumn-Winter recipes below, available from October 8:
- Chocolate and buckwheat: Chocolate fondant, caramel infused with toasted buckwheat
- Orange and spices: Almond financier biscuit with five spices, vanilla ganache and orange confit
- Chocolate and hazelnut: Dark chocolate shell, salted hazelnut praline, milk cream and roasted hazelnuts
- Apple and quince: Sweet shortbread, tarte tatin-style caramelized apple and quince gel
- Blueberry and white chocolate: White chocolate shell, blueberry compote with lime, blueberry cream
- 100% mandarin: Shortbread tartlet, almond cream, Corsican clementine marmalade, mandarin mousse and mandarin gel
- Marron d’Ardèche: Soft chestnuts, chestnut cream and candied chestnut insert
- Pear and cocoa: Crispy cocoa nibs, Williams pear mousse, pear ganache and fresh pear